Få den rigtige start på dit næste murer projekt med hjælp fra Boligmesteren

Boligmesteren samarbejder med professionelle murer og murermester i hele landet, der alle har bestået et grundigt kvalitetstjek. Dette gør for at sikre dig den bedste oplevelse når du skal have hjælp og tilbud på malearbejde.

Et murerfirma tager sig nemt af murerarbejde stort som småt. Opgaver som typisk udføres af en murer, er at pudse facader, lægge tagsten, sætte fliser og klinker op og arbejde med cement og mørtel.

Deres murermestre vil byde på opgaver i fri konkurrence. Skal du bruge en murer til indendørs arbejde, vil det oftest være i badeværelset, køkkenet, bryggerset eller kælderen i forbindelse med opsætning af fliser eller klinker.

Generelt murerarbejde

En murer laver alt i mur og mørtel f.eks. sætter de klinker op i køkkenet, eller fliser i et badeværelse. Man kan godt selv mure, hvis man ønsker det, dog bliver resultatet ofte bedre hvis man hyrer en rigtig murermester. Om det er nybyggeri, renuvering, fugerensning eller andet, så skal boligen efterfølgende fremstå mere solid, velfungerende og æstetisk tiltalende.

Både privat og arbejdsmæssigt, er de fysiske rammer for vores liv. De har indvirkning på funktionalitet og trivsel i hverdagen og skal helst fungere optimalt.

Flise arbejde

Boligmesteren og deres samarbejdspartnere har mange års erfaring inden for flisearbejde, og derfor kan de løse alle former for opgaver, uanset om du ønsker et enkelt look eller et mere moderne, avanceret og anderledes look. 

Hvis du skal have lagt fliser i køkkenet, i bryggerset, på badeværelset eller et hel fjerde sted, er Boligmesterens uddannede flisemurere klar til at hjælpe. Boligmesteren sørger desuden altid for at kvalitetssikre og tage de fornødne forholdsregler, inden flisearbejdet startes.

Når du vælger en professionel flisemurer til at lægge dine fliser, kan du være sikker på, at du får et flot stykke flisearbejde udført. Boligmesteren har en enorm stor passion og ekspertise inden for feltet, som sikrer dig det bedste resultat. I samarbejde med dig sørger de altid for, at dine ønsker bliver opfyldt.

Pudsning af vægge

Netpudsning er en nyere pudsningsmetode, hvor puds og mørtel bliver armeret med fibernet, hvilket resulterer i en stærk og langtidsholdbar løsning. Modsa de gamle pudseteknikker sikre netpudsning facaden mod afskalning og revnedannelse i mange år frem over.

Netop på grund af teknikkens robusthed er den særligt egnet til facader, der er meget nedslidte, hullede og krakelerede. Foruden at være en holdbar og økonomisk renoveringsmetode, er teknikken utroligt fleksibel i sin anvendelse, og kan benyttes på e lang række materialer såsom pore. Og gasbeton og gamle mursten.

Badeværelse

Slut med dryppende haner, brune blomstrede fliser fra 70-erne og grøn sanitet som toilet, håndvask og badekar. Udskiftning eller renovering af badeværelset giver stor herlighedsværdi for dig og familien. Samtidig øger badeværelset boligens værdi og gør den nemmere at sælge.

Uanset om du skal renovere eller bygge nyt badeværelse, kan det betale sig at få hjælp af en fagmand. For badeværelset er på mange måder en mere kompliceret konstruktion end f.eks. køkkenet og andre af boligens rum.

Murermester

Uanset om du skal have ordnet nogle sætningsrevner i murværket eller skal have sat nye fliser op på badeværelset, skal du have fat i en murer. For murerarbejde er ikke sådan lige at gå til uden at have den fornødne murer-uddannelse.

Spar tid ved at sende din mureropgave til Boligmesteren og få et helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra deres professionelle murermestre.

Så har du brug for en murer med mage års erfaring der kan sit kram? Så er Boligmesteren det rette valg for dig.

Som tidligere nævnt er alle deres murermestre kvalitetstjekket og det sikre dig som forbruger en tryg og god oplevelse, hver gang du skal have udført en murer opgave.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud